Képkeret mánia háttér kép
Képkeretek menü

Anyáknapi képkeretek, anyáknapi fotókeretek

A legszebb ünnep: Anyáknapja. Köszöntsd fel Édesanyád, Nagymamád egy szép, saját fotóval szerkesztett Anyáknapi képkeretettel. Az Anyáknapi képkeretek közt találsz feliratozhatót, virágosat, tréfásat, vagy már szép versest is, amelyek akár anyáknapi üdvözlő képeslapok is lehetnek.

Ha nincs képszerkesztő programod, akkor az online képkeretező menüből elérheted a keretező oldalam. A saját fotóval szerkesztett képkereteket letöltheted a gépedre, vagy akár közvetlenül elküldheted képeslap formájában emailba is.

Ha tetszenek az Anyáknapi képkereteim, oszd meg őket a Barátaiddal is. Köszönöm!

Megosztás a Facebook-on

Egy-egy képre kattintva az Anyáknapja témájú képkeret albumokra jutsz!


anyáknapi piros rózsa csokor

Kiss Jutka (LadyJ): NAGYMÁMNAK
(Anyák napjára)

Van nekem egy Nagymamám, Szeret engem igazán. Sürög forog, dolgozgat, Vacsorát főz, mosogat. Nem magának teszi ám, Unokáját várja már. Mindjárt itt a rosszaság Mondja: éhes vagyok Nagyanyám. Gyorsan mi fínom, jó falat Teszi már az asztalra. Hálás vagyok érte én, Megcsókolom két kezét. Így éltünk mi együtt ketten, Békességben, szeretetben. Gondot viselt mindig rám, Az én drága Nagymamám.

nagymamás kép

A legtöbbet keresett kifejezések: anyáknapi képkeretek, anyák napi képeslapok, képkeretek anyák napjára, anyák napi verses képeslapok.


lap tetejére //]]>