Képkeret mánia háttér kép
Képkeretek menü

Halloween képkeretek

Október 31-e a világító töklámpások éjszakája, a halloween. A monda szerint az elmúlt évben elhunytak lelkei ezen az éjjelen vándorolnak a holtak birodalmába. Ilyenkor étellel, áldozatokkal tisztelegtek a holtak előtt.
Főleg Amerikában szokás, hogy ezen az éjszakán a gyerekek ijesztős, boszorkányos, szellemes jelmezekbe öltözve járják a házakat, ahol édességekkel fogadják őket.
Bár nálunk Magyarországon ez nem nagyon terjedt el, a téma olyan kedves, hogy szerkesztettem és gyűjtöttem néhány halloweenes képkeretet.

Egy-egy kép komplett halloween témájú képkeret albumot jelképez!


halloween disz

LadyJ verse: Halloween

Szellemek és boszorkányok csendben gyülekeznek, Halloween éjszakáján a szellő sem lebben. Felhő mögé bújt el a Hold, talán ő is reszket, Jaj csak ezt az éjszakát valahogy túl élje. Meggyújtom a töklámpásom, barátságos fénye, Elűzi a szellemeket, egy cseppet sem félek. Csokit, cukrot készítek egy kis kosárkába, Bekopogó rémségeknek legyen mit kínáljak.

Jönnek is már, itt topognak, Jó nagy zajjal bekopognak. Kísértetek lepedőkben, Boszorkány egy seprőnyélen. Gyertek, gyertek hívom őket, Nyújtom a sok édességet. Nem boszorkák, nem szellemek, Csak a sok kis szomszéd gyerek. Kívánnak vidám ünnepet Játékos, mókás Halloweent. Nagy nevetve tovább állnak Riogatni másik házat.

ladyj halloween képe

Ha tetszenek a húsvéti képkereteim, oszd meg őket a Barátaiddal is. Köszönöm

Megosztás a Facebook-on

A legtöbbet keresett kifejezések: halloween képkeretek, halloween képeslapok, helloween díszek.


lap tetejére //]]>