Képkeret mánia háttér kép

Képkeretek menü


Esküvő témájú képkeretek, esküvői fotókeretek.

Talán nem is létezik olyan kislány, aki legalább egyszer, ne álmodozott volna az esküvőjéről. Amikor hosszú, fehér ruhában ő volt a hercegnő, álmai lovagja oldalán.

Ez az álom sokunknak megmaradt felnőtt korára is, és az esküvőkön rengeteg fotó készül, megörökíteni ezt a csodálatosan szép napot. Mert bárhogy alakul később az élet, az esküvő napja gyönyörű emlékként kell, hogy megmaradjon. mert az aznapi boldogságot nem szabad megtagadni.

Az esküvőn készült fényképeket tedd még érdekesebbé, különlegesebbé, egy esküvői képkeret felhasználásával. Az esküvő témájú képkeretek is alkalmasak képeslapnak is, és a főmenüből elérhető online képkeretezőben is meg tudod szerkeszteni, ha nincs képszerkesztő program, pl. PhotoFiltre Studio a gépeden. Az így elkészült esküvői képeslap emlékként is adható barátoknak, rokonoknak.

Az esküvői képkeretek albumai elérhetők, és az esküvő témájú fotókeretek letölthetők a minta képekre kattintva!esküvői dísz

Ady Endre - részlet

Egy napvirág-szemű menyasszony s egy napsugár-lelkű legény. Tubarózsa illatozzon s áldott legyen mámoruk. (Ady Endre)

Ha tetszenek aa esküvő képkereteim, oszd meg őket a Barátaiddal is. Köszönöm

Megosztás a Facebook-on

A legtöbbet keresett kifejezések: esküvő képkeretek, esküvőre képeslapok, esküvős témájú képkeretek, saját fotóval szerkeszthető esküvő képkeret, esküvőről emléklap.


lap tetejére //]]>