Képkeret mánia háttér kép

Képkeretek menü


Valentin napi képkeretek - képkeretek szerelem témában.

A szerelmemnek nem kell külön ünnepnap, hiszen a szerelmeseknek minden nap az, amit együtt tölthetnek.

A Bálint napi ajándékozás eredete a keresztény világban nagyon rég ismert. Szent Bálint még a 14. században a jegyesek, és a fiatal házasok védőszentje lett. A legenda szerint Szent Bálint püspököt február 14-én végezték ki, és búcsúüzenetet küldött a lányának. Ez lett a Bálint napi üzenetküldés, később az ajándékozás hagyományának alapja.

Világszerte február 14-én, Bálint napján, vagy angolul Valentine's Day, a szerelmesek megajándékozzák egymást.
Az 1990-es évektől Magyarországon is szokássá vált, hogy Valentin napján virággal, bonbonnal, stb. kedveskednek egymásnak a szerelmesek. De egyre gyakoribb, hogy a barátoknak is küldenek egy képeslapot, vagy valami vidám, tréfás, vagy aranyos figyelmességet.

Erre is alkalmasak a Valentin napi képkeretek. Saját fotóval szerkeszthető szerelmes témájú képkeretek önmagukban is lehetnek az ajándékok kisérője, de akár képeslapként is elküldhetők

Mivel a téma kedves, a szerelem pedig örök a Valentin napi képkereteket, szerelmes témájú fotókereteket folyamatosan frissítem, érdemes gyakran visszanézni.


LadyJ: Miért szeretlek?
(Férjemnek, szerelemmel!)

Miért szeretlek? és miért pont Téged? Nem titok, felelni mégsem tudok. Kérdezem: Miért jön őszre tél, Miért puha bársony léptű az éj, Miért száz színű zöld a nyári rét? A sápadt fényű hold miért titokzatos, Miért kékes fényűek a csillagok, Miért torokszorító szépségű a szivárvány? Miért kívánod, bár többet láthatnád. Nincs válaszod,.. ez mind természetes? Lásd ilyen természetes, hogy szeretlek, hisz Te vagy nekem az ősz, a tél, az éj, a rét, a hold, a csillag, a fény, az árny: az Élet.

Ha tetszenek a Valentin napi képkereteim, oszd meg őket a Barátaiddal is. Köszönöm

Megosztás a Facebook-on

A legtöbbet keresett kifejezések: Valentin napi képkeretek, szerelmes képeslapok, szerelem témájú képkeretek, saját fotóval szerkesztett Valentin napi képkeret.


lap tetejére //]]>