Képkeret mánia háttér kép

Képkeretek menü


Kalandozás a filmek világába, filmekből,
filmek szereplőinek képeiből készült képkeretek.

A filmek hamar feledésbe merülnek, mégis sokan kérnek tőlem filmes képkereteket. Vagy maga a film tetszett nagyon, vagy épp a kedvenc színésznői, szinészei szerepeltek bennük. És természetesen vannak örökzöld filmek amikre szívesen emlékezünk. Egy - egy képkeret szerkesztésével néha el lehet sok időt bíbelődni, mire olyan lesz, amilyennek elképzeltem. Így volt ez sok filmes képkerettel is, ezért, bár lehet, hogy a film már régen a feledés homályába veszett, ezeket a filmes képkereteket sajnáltam kidobni. Na meg sok filmből, ami kasszasiker lett, több folytatás is készült, készülhet, és újra aktuálisakká válhatnak ezek a saját fotóval szerkeszthető filmes keretek, (pl. a Karib tenger kalózai, Shrek stb.) Ezekben az albumokban ilyen filmes képkeretek találhatók. A kifejezetten mesefilmekből, mesefilm szereplőkból készült képkeretek a gyerekek menüben találhatók, nem itt.

A filmes képkeretek albumai:


filmező férfi

Závada Péter - Film helyett

Ma film helyett megnéztük azt a fát. A híres részt, mikor vörösre vált, és már nem önmaga többé a sárga. Az arcodról visszaverődött a levelek filmkocka-villogása. Még az a pergő hang is járt vele – mint egy némafilm, ha nincs zene. Aztán láttuk, ahogy egy korhadt törzstől három sorstársa egyre távolabb dől. Az egyik, a legszélső, egész távol: sorozatfelvétel a pusztulásról. Majd néhány őszi vágóképpel később egy elég bátortalan ölelés jött, valami furcsa szerelmi történet: csókolóztak benne egy fa törzsének támaszkodva – lehet, hogy épp mi ketten: néma szereplők egy képzelt ligetben.

Ha tetszenek a filmes képkereteim, oszd meg őket a Barátaiddal is. Köszönöm

Megosztás a Facebook-on

Képkeretek a filmvilágból, filmes képkeretek, vegyes filmes képkeretek, képkeretek mindenkinek saját fotóval szerkeszthető filmes képkeretek, filmes fotokeretek.


lap tetejére //]]>