Képkeret mánia háttér kép
Képkeretek menü

Ünnepek: Karácsony 2.

Gyerekeknek kedves mesefilm figurás karácsonyi képkeretek

Erről az oldalról főleg kérésekre készített karácsonyi képkeret albumok érhetők el. Elsőnek mindjárt a gyerekeknek aranyos mesefilmek szereplőit öltöztettem karácsonyos jelmezekbe, vagy karácsonyi környezetbe. A mesefilmek és a kedvencek tudom gyorsan változnak, de talán később is örömet lehet majd szerezni egy egy ilyen keretbe tett fotóval a gyerekeknek. Az első albumban Masha és a medve, Pippa malackák, Minyonok, Verdák, disney figurák és bár nem rajzfilm, de Violettás karácsonyi képkeretek kerültek. Az új, 2006-os albumban is mesefigurás képkeretek kerültek. A kedves kis Mikey egérke, és Minnie, meg a Baby Minnie is karácsonyi ruhát, környezetet kapott, de úgyaningy található karácsonyos hófehérke képkeret, Hello Kittys karácsonyi képkeret.


Egy keretbe több fotó, több ablakos karácsonyi képkeretek

Többen kértek, hogy szerkesszek olyan karácsonyi képkeret ahol több átlátszó ablak van, és így több fotó helyezhető be. Szerettek volna olyan karácsonyi képkeretből készült képeslapot, ahol egy keretben több gyermek, vagy az egész Család fotói megjelenhetnek. Kérésükre elkészült az első albumra való. Az alábbi minta képekre kattintva a teljes karácsonyi képkeret album elérhető.

Egy-egy kép komplett több ablakos karácsonyi képkeret albumot jelképez!


macis karácsonyi kép

Fésűs Éva: Karácsonykor

Karácsonykor fényesek a felhők, csillagokból horgol a tél kendőt, ráteríti hegyek tetejére, fenyőágnak jégrojtos a vége. Karácsonykor Mindenki varázsol, meglepetés bújik ki a zsákból, szekrényeknek titkos rejtekéből, édesapám legmélyebb zsebéből. Karácsonyra kalácsot is sütnek, nincsen ennél izgalmasabb ünnep! Ajándékot én is készítettem, amíg készült, majdnem tündér lettem.

Ha tetszenek a karácsonyi képkereteim, oszd meg őket a Barátaiddal is. Köszönöm

Megosztás a Facebook-on

A legtöbbet keresett kifejezések: több ablakos karácsonyi képkeretek, több ablakos karácsonyi fotókeret.


lap tetejére //]]>