Képkeret mánia háttér kép

Képkeretek menü


Születésnapi képkeretek gyerekeknek.

Gyerekeknek szerkesztett születésnapi képkeretek albumjai érhetők el erről az oldalról.

Gyerekeknek késziteni képeket, képkereteket mindig hálás feladat, hiszen végtelenek a lehetőségek. Nagy kedvencem a csillagjegyes, vagy zodiak születésnapi képkeretek szerkesztése, melyek itt is megtalálhatók.

Természetesen nem csak csillagjegyes születésnapi képkeret albumokat teszek fel, hanem mesefigurás, pl. csingiling, vagy mikey egérke figurásakat is. Ezek a képkeretek is alkalmasak lehetnek születésnapi meghívóknak is.

A legkedvesebb számomra, ha anyukáktól, vagy nagyiktól kapok vissza tündéri gyermekekről készült fotós képkeretemet. Vagy ha írnak egy - egy levelet, hogy legközelebb milyen témájú születésnapi képkeretet szerkesszek.


miki egérkés születésnapi kép

Születésnapra - ismeretlen szerző

KÍVÁNOK NEKED... Mosolyokat, amikor bánatos vagy, Szivárványt, hogy a felhőkben járhass, Nevetést, ami ajkadat simogatja, Gyengéd ölelést, amikor lelked elhagyatott, Barátokat, akik felvidítanak, Szépséget szemeidnek, hogy sokat lássanak, Önbizalmat, ha kétségek gyötörnek, Hitet, melyben teljes az élet, Barátságot, hogy megismerd magad, Türelmet, hogy a világot elfogadd..

Ha tetszenek a gyerekeknek készült születésnapi képkereteim, oszd meg őket a Barátaiddal is. Köszönöm

Megosztás a Facebook-on

A legtöbbet keresett kifejezések: születésnapi képkeretek gyerekeknek, születésnapi képkeretek, mesefigurás képkeretek, csillagjegyes szültésnapi képkeret gyerekeknek, gyerekeknek saját fotóval szerkeszthető születésnapi képkeret, születésnapi meghívó.


lap tetejére //]]>