Képkeret mánia háttér kép

Képkeretek menü


Anim és manga születésnapi képkeretek, tiniknek.

Talán furcsán hangzik a megnevezés, hogy születésnapi képkeretek tiniknek, de ezeket a kereteket nem tudtam besorolni, se a gyerekesekbe, se a felőttekébe.

A manga - a japán képregény-alkotások - csak az 1980-as években terjedt el a világban. A manga képregények témája végtelen sokrétű. Felsorolásuk szinte lehetetlen, hiszen megtalálhatók köztük a szatíra, a humor, a család, az erkölcsök, az érzelmek, a varázslatok, a szexualitás, a bűnügyek és a futurisztikus cselekményű képregények is.

Nagyon sok aranyos, vagy érdekes anime és manga képregény figurából lehet csillagjegyes, zodiak születésnapi képkereteket szerkeszteni. Ezekben az albumokban ilyenek találhatók főként. De anime, és manga témájú egyéb képkeret a gyerekeknek menüben is található.

A tiniknek szóló születésnapi képkeretek albumai elérhetők, és a keretek letölthetők a minta képekre kattintva!


manga elválasztó kép

Naruto idézet

Ha valaki árt neked, akkor gyűlöletet érzel iránta. És ha te ártasz valakinek, akkor a saját keserűségeddel és bűntudatoddal is szembe kell nézned. De mivel ismerjük ezt a kínt, megpróbálunk kedvesen viselkedni egymással. Ez tesz minket emberré. Ezen érzések megismerése által nőhetünk fel.

Ha tetszenek az anime képkereteim, oszd meg őket a Barátaiddal is. Köszönöm

Megosztás a Facebook-on

A legtöbbet keresett kifejezések: manga születésnapi képkeretek, anime születésnapi képkeretek, manga képeslapok, saját fotóval szerkeszthető anime és manga képkeret, születésnapi képkeret tiniknek.


lap tetejére //]]>