Képkeret mánia háttér kép
Képkeretek menü

Évszakok témájú képkeretek.

Kirándulás a fantázia világába. Ezekben az albumokban olyan képkeretek találhatók, melyeket nem tudtam besorolni a fenti kategóriák egyikébe sem. A keretek képei nagyon változatosak, tündéresek, angyalosok, szirének, de küönleges fantázia keretek is letölthetők. Természetesen mindegyik szerkeszthető saját fotóval, ingyen letölthetők, és az online képkeretezőm és az online képszerkesztőm méretezésének megfelelőek.

A fantázia képkeretek albumai elérhetők, és a keretek letölthetők a minta képekre kattintva!


tündéres fantzia kép

Czirják Róbert: Álmodozás

Álmodozom, óriás, zöld lombú erdőnyájról, A tenger-hűs, kék, morajló partmosásról, A szellő halkuló, sűrű fújásának zamatáról, S a naplementi, csuda csillogásról. Álmodozom az erdei állatok alakjáról, A tenger lakatlan, érintetlen, tengeri szikláról, A szellőben lebegő madarak csipegő dallamáról, S a naplemente, mint a tündöklő óriásról. Álmodozom az erdei tündérek bűbájáról, A tengeri sziklán, a sellőlányról, A szellőben a szárnyaló sárkány, lángcsóváról, S a napban bujkáló varázsról. Álmodozom, de nem lehet, Félek elveszik, ami igazán engem, Engem illet, hisz ez én vagyok, Az álmaim, csak ennyit hagyok

Ha tetszenek a mikulás képkereteim, oszd meg őket a Barátaiddal is. Köszönöm

Megosztás a Facebook-on

A legtöbbet keresett kifejezések: fantazi képkeret, fantázia képkeret, fantázia fotókeret, fantázia képeslap, angyalos képkeret, tündéres képkeret, saját fotóval szerkeszthető fantázia képkeret.


lap tetejére //]]>