Képkeret mánia háttér kép

Képkeretek menü


Születésnapi képkeretek felnőtteknek.

Bár címnek születésnapi képkeretek felnőtteknek megnevezést adtam, de természetesen, ha tetszik, bármely korosztály saját fotójával szerkeszthetőek ezek a képkeretek is. Talán egy kicsit a képek támája miatt akartam szétválasztani kategóriákra. A gyerekeknek készült egyértelmű, aranyos, játékos figurák, a tinis születésnapiak pedig inkább anime, manga képregényből vett alakok.

Jelenleg csillagjegyes, zodikák születésnapi képkeretek találhatók az innen elérhető albumokban. De a névnapi menüben lévő keretek is lehetnek akár születésnapra is alkalmasak, hiszen vannak ott virágosak, és kérésre, férfiasabb tartalmú keretek is.


születésnapi dísz

LadyJ: Születésnapodra

Hófehér, hideg, fagyott a táj, Ezer hópihe kecses táncot jár, Vad szél rázza a fák csupasz ágait Nem suttogja lágy szellő a vágyait. Mesze, messze még a nyár, Még csak most van február! Ez a hónap mégis a legszebb, Hisz február szülötte a Szerelmem! Életem társa, legjobb Barátom, Férjem, szeretőm, mindenem a világon. Köszöntsön most versem ezen a napon Kívánok Neked boldog Születésnapot!

Ha tetszenek a születésnapi képkereteim, oszd meg őket a Barátaiddal is. Köszönöm

Megosztás a Facebook-on

A legtöbbet keresett kifejezések: születésnapi képkeretek, születésnapra képeslapok, csillagjegyes képkeretek, saját fotóval szerkesztett születésnapi képkeret.


lap tetejére //]]>