Képkeret mánia háttér kép
Képkeretek menü

Csendéletes képkeretek és virágos képkeretek.

Erről a lapról a csendéletes képkeretek és virágos képkeretek albumjai érhetők el. Természetesen ezekbe a csendélet témájú fotkeretekbe is beilleszthető saját fénykép, elküldhetők képeslapként, üdvözlő lapként is. A csendéletes képkeretek első albumjában gyönyörű fotókból készült csendéletes képkeretek találhatók, valamint virágcsokkal, gyömölcsökkel összállított csendélet mintájú képkeretek.

Szintén innen érhető el, még régebben, amikor még nem szerkesztettem képkereteket, a netről, ingyenes fájlcsere oldalakról letöltött virágos képkeret gyüjteményem is.

A csendéletes képkeretek és a virágos képkeretek albumai elérhetők, és a keretek letölthetők a minta képekre kattintva!


váza margarétával és 
        könyvekkel csendélet képkeret.

Reményik Sándor: Margaréta

Én nem kérdeztem: szeret-nem-szeret A margarétától soha. Nem kellett más, Csak fehér virágszirom-mosolya. Mely úgy lengett az alvó rét felett, Mint egy sóhajtás, mint egy lehelet. Én nem kérdeztem: szeret, nem szeret A margarétától soha

Ha tetszenek a cendélet képkereteim, oszd meg őket a Barátaiddal is. Köszönöm

Megosztás a Facebook-on

A legtöbbet keresett kifejezések: csendéletes képkeretek, csendéletes képeslapok, csendélet képkeret, csendélet témájú képkeret, csendéletes fotókeret, virágos képkeret, virágos képkeretek, ingyen letölthető képkeretek, saját fotóval szerkeszthető képkeret, ladyj képkeretei.


lap tetejére //]]>