Képkeret mánia háttér kép
Képkeretek menü

Képkeretek Mikulásra, télapós képkeretek.

Szent Miklós a gyermekek és diákok védőszentje. A magyar néphagyomány szerint december 6. hajnalán a Mikulás meglátogatja a gyermekeket, s ha az elmúlt évben jól viselkedtek, kisebb ajándékot ad nekik. Ilyenkor megtelnek az ablakokba kitett csizmácskák, cipők és reggel a gyerekek csillogó szemmel nézik mit is tett bele a Télapó.
A csoki mikulások, és a virgács mellé tegyél egy saját fotóval szerkesztett mikulásos képkeretet, vagy egy képkeretből szerkesztett télapós képeslapot.Szerkesztettem néhány ilyen képkeret, ingyen letölthetők.

Egy egy képről elérhetőek a Mikulás keretek albumjai!


télapós kép

LadyJ: Télapó

A Mikulás megpihenhet, A munkáját elvégezte. Eljutott Ő minden házba, Ahol sok - sok gyermek várta. Ablakokba, csizmácskákba Betett ezer finomságot. Csillagfényt vitt kis szemekbe, Melegséget, szeretet. Ajándékot én is kaptam Nem csizmába, nem ablakba. Levélben jött, szép képeken Barátaim üdvözlete. Szeretném most megköszönni, Szeretetük megőrizni.

télapós kép

Ha tetszenek a mikulás képkereteim, oszd meg őket a Barátaiddal is. Köszönöm

Megosztás a Facebook-on

A legtöbbet keresett kifejezések: télapós képkeretek, télapós képeslapok, mikulásos képkeretek, saját fotóval szerkesztett mikulás képkeret.


lap tetejére //]]>