Képkeret mánia háttér kép
Képkeretek menü

Megszülettem baba értesítő képkeretek,
baba keresztelőre értesítő képkeretek.

A legcsodálatosabb és a legmeghatóbb egy kisbaba megszületése.
Ezekbe az albumokba kisbaba érkezéséről hírt adó képkereteket tettem be.
Elküldhetők képeslapként a Családnak, Barátoknak, vagy csak eltenni emlékbe.
A baba érkezési képeslapot lehet feliratozni, a baba nevével, születési dátumával, súlyával stb.

A második album ami innen elérhető, többek kérésére, baba keresztelőre képkeretek, keresztelői értesítők. Természetesen ezek a képkeretek is szerkeszthető a kisbaba fotójával, és keresztelő meghívónak is alkalmasak.


Horváth Piroska: Születés

Nincsen zaj csak tompa nesz Édes közeg körbe vesz. Csendes, meleg hatalom, Elaltat a nyugalom. Mint egy gömböc úgy fekszem, Marokba a tenyerem. Szűk kis hely, de jó meleg, Innen el én nem megyek! Mi történt? Egy szorítás. Beindul egy látomás. Itt az idő, mennem kell. Segítség, megszülettem! Erős fények, nagy a zaj, Valami most felkavar. Paskolják a fenekem, Sírok is ám, szüntelen! Jaj de rossz ez ideki, Elcipel most valaki. Össze-vissza forgatnak, Valamiket rám raknak. Hiányzik az a meleg, Visszamenni nem lehet? Megint visznek s letesznek, Ő az akit keresek! Ölelget és szeretget, Puszilgat és dédelget. Ott áll még egy mellette, Könnybe lábad két szeme. Kik lehetnek? Nem tudom. Nagy kezüket megfogom. Nem félek már. Szeretek! Itt maradok veletek!

Ha tetszenek a baba megszületett értesítőim,vagy a keresztelőre készült képkereteim oszd meg őket a Barátaiddal is. Köszönöm

Megosztás a Facebook-on

A legtöbbet keresett kifejezések: Baba születéséről értesítő, megszülettem baba értesítő, meghívó keresztelőre, keresztelőre képkeret.


lap tetejére //]]>