Képkeret mánia háttér kép
Képkeretek menü

Mesefilmes képkeretek gyerekeknek
mese figurás képkeretek.

Számomra legkedvesebb és legszebb feladat gyerekeknek szerkeszteni képkereteket. A téma végtelenül hálás, mert nagyon sok féle fotókeret készíthető. Találhatsz az albumokban mesefigurás, mesefilmes, aranyos állatkás, és még rengeteg féle képkeretet gyerekeknek.

Bár egy aranyos kisgyerek fotóját nem kell szépíteni, de még érdekesebbé, egyedibbé teheted egy képkeretbe szerkesztve. A kedvenc mesefigurájával, vagy a mesefilmekből a kedvenc szereplőivel, diszített képkeret biztos örömet szerez a kicsiknek is.
Az online keretező menüben meg is szerkesztheted, ha nincs program a gépeden akkor is, sőt elküldheted képeslapként is.
Az online keretezőben lehetőség van szöveges üzenetek írására is a képeslapokra.


Ha bármilyen más mesefilmes képkeretet szeretnél, írjál mailt, vagy ha a már meglévőkből még többet akkor is. Köszönöm.

Ha olyan mesefilmes, mesés stb. képkeretet választasz, amiben több ablak van, azaz több fotó helyezhető el benne, és nincs a gépeden képszerkesztő program, használhatod az online képszerkesztő menüből elérhető online képszerkesztőt.
A szerkesztő leírását megtalálod részletesen a Ha nincs szerkesztőd menüben bal oldalon, és még egy bemutató videót is készítettem hozzá.

Ha tetszenek a gyereknek szerkesztett mesefilmes képkereteim, oszd meg őket a Barátaiddal is. Köszönöm

Megosztás a Facebook-on

A legtöbbet keresett kifejezések: mese képkeretek, saját fotóval szerkeszthető mese képkeret, Mása és a medve képkeret, bogyó és babóca képkeret, fifi és barátai képkeret, disney figurás képkeret, Go, Diego! Go! képkeret, Dora képkeret.


lap tetejére //]]>